User:Jannie de Klein-Beekelaar

Van $1

  Inhoudsopgave
  Inladen...

  De Bijbel is het belangrijkste Boek dat bestaat, want hierin vinden wij mensen precies wat God voor ons nodig vindt om te weten.

  Persoonlijk geloof ik, dat de Bijbel veel geschiedenis bevat en dat ook de schepping zo gegaan is als God het heeft laten opschrijven. Wetenschappelijke inzichten worden vaak bijgesteld, maar de Bijbel is niet veranderd. Ook voor pastoraal gebruik is de Bijbel uiteraard heel geschikt.

  Wat persoonlijke gegevens: ik redigeer de teksten van Leidraad (een uitgave van de Internationale Bijbel Bond) voor Visie (het programmablad van de EO); verder maak ik veel vragen voor de Bijbelquiz Wijs van Family7, ben ik voorzitter van de afdeling Assen van de PCOB (Protestants Christelijke Ouderen Bond) en schrijf ik kinderverhalen en gedichten voor www. gelovenisleuk.nl. Ook verzorg ik samen met mijn man een christelijk radioprogramma voor kinderen voor OOG-radio (Omroep Organisatie Groningen). Dat programma is op zondagochtend van 8-9 uur te beluisteren via www.oogopzondag.nl

  Labels: (Bewerk labels)
  • Geen labels
   
  Reacties (0)
  U moet inloggen om een reactie te geven.

   
  Powered by MindTouch Core
  Verrijk Christipedia door informatie toe te voegen.
  Help mee de tekst te verbeteren. Zie Meedoen.