Deze pagina kan niet worden bewerkt.

Christipedia.nl

Van $1

  Inhoudsopgave
  Om terug te kunnen gaan, dient u de versie waarnaar u terug wilt gaan te vergelijken met de huidige versie, door ze beide te selecteren in het versie archief.

  Gecombineerde revisie vergelijking

  Vergelijken van de versie aangepast op 18:05, 16 aug 2015 door Admin met versie aangepast op 08:09, 26 jun 2017 door Admin.

  Christipedia.nl is een bijbelgetrouwe internet-encyclopedie (in wording), met onderwerpen die voor christenen interessant zijn. Het is een middel om kennis en informatie samen te brengen en te delen. Christipedia is een sociaal medium:'sociaal medium': ieder die de grondslag onderschrijft kan een bestaand artikel aanpassen of een nieuw artikel starten. 

  ...

  Versie van 18:05, 16 aug 2015

  Deze revisie is aangepast door Admin (Ban)

  Christipedia.nl is een bijbelgetrouwe internet-encyclopedie (in wording), met onderwerpen die voor christenen interessant zijn. Het is een middel om kennis en informatie samen te brengen en te delen. Christipedia is een 'sociaal medium': ieder die de grondslag onderschrijft kan een bestaand artikel aanpassen of een nieuw artikel starten. 

  ...

  Versie vanaf 08:09, 26 jun 2017

  Deze revisie is aangepast door Admin (Ban)

  Christipedia.nl is een bijbelgetrouwe internet-encyclopedie (in wording), met onderwerpen die voor christenen interessant zijn. Het is een middel om kennis en informatie samen te brengen en te delen. Christipedia is een sociaal medium: ieder die de grondslag onderschrijft kan een bestaand artikel aanpassen of een nieuw artikel starten. 

  ...


   
  Powered by MindTouch Core
  Verrijk Christipedia door informatie toe te voegen.
  Help mee de tekst te verbeteren. Zie Meedoen.