Deze pagina kan niet worden bewerkt.

Elizabeth

Van $1

  Inhoudsopgave
  naar de oudere versie of keer terug naar versie archief

  Gecombineerde revisie vergelijking

  Vergelijken van de versie aangepast op 06:36, 16 sep 2017 door Admin met versie huidige aangepast op 23:05, 2 jan 2018 door Kees Langeveld.

  ...

  Zij en haar manmannen waren beiden inmiddels op hoge leeftijd gekomen (Luc. 1:7). Na de blijde tijding, door de engelGabriël aan haar man gebracht, dat zij moeder zou worden, werd zij weldra zwanger. Vijf maanden lang verborg zij haar zwangerschap, totdat het onverwacht bezoek van Maria, haar nicht of aanverwant, plaatshad, die door een engelEngel onderricht was van de toestand, waarin Elizabeth zich bevond. De laatste erkent in profetische verrukking Maria voor de aanstaande moeder van de Heiland der wereld, en verkondigt het eerst de dageraad van het Nieuwe Verbond.

  ...

  Versie van 06:36, 16 sep 2017

  Deze revisie is aangepast door Admin (Ban)

  ...

  Zij en haar mannen waren beiden inmiddels op hoge leeftijd gekomen (Luc. 1:7). Na de blijde tijding, door de engelGabriël aan haar man gebracht, dat zij moeder zou worden, werd zij weldra zwanger. Vijf maanden lang verborg zij haar zwangerschap, totdat het onverwacht bezoek van Maria, haar nicht of aanverwant, plaatshad, die door een Engel onderricht was van de toestand, waarin Elizabeth zich bevond. De laatste erkent in profetische verrukking Maria voor de aanstaande moeder van de Heiland der wereld, en verkondigt het eerst de dageraad van het Nieuwe Verbond.

  ...

  Huidige versie

  Deze revisie is aangepast door Kees Langeveld (Ban)

  ...

  Zij en haar man waren beiden inmiddels op hoge leeftijd gekomen (Luc. 1:7). Na de blijde tijding, door de engelGabriël aan haar man gebracht, dat zij moeder zou worden, werd zij weldra zwanger. Vijf maanden lang verborg zij haar zwangerschap, totdat het onverwacht bezoek van Maria, haar nicht of aanverwant, plaatshad, die door een engel onderricht was van de toestand, waarin Elizabeth zich bevond. De laatste erkent in profetische verrukking Maria voor de aanstaande moeder van de Heiland der wereld, en verkondigt het eerst de dageraad van het Nieuwe Verbond.

  ...


   
  Powered by MindTouch Core
  Verrijk Christipedia door informatie toe te voegen.
  Help mee de tekst te verbeteren. Zie Meedoen.