Deze pagina kan niet worden bewerkt.

Hosea (boek)

Van $1

  Inhoudsopgave
  Om terug te kunnen gaan, dient u de versie waarnaar u terug wilt gaan te vergelijken met de huidige versie, door ze beide te selecteren in het versie archief.

  Gecombineerde revisie vergelijking

  Vergelijken van de versie aangepast op 07:22, 27 dec 2013 door Kees Langeveld met versie aangepast op 07:00, 22 nov 2017 door Jaspert Gronenberg?.

  ...


  ...

  Deel 2Hos. 4 - 14.  In het tweede hoofddeel stelt de profeet dezelfde waarheden met duidelijke woorden voor. Het bevat verschillende boodschappen van heil en onheil over het volk. De stijl van deze hoofdstukken is emotioneel en vlammend. Een prachtig stuk is Hos. 11:7-11, waaruit blijkt dat GodsGodsa liefde groter is dan zijn toorn op zijn volk. Het boek eindigt met een oproep tot bekering. Dit hoofddeel kan in vieren worden onderverdeeld: 

  ...

  Hos. 2: Het voorgaande wordt duidelijker op de Israëlieten toegepast, hun zonde onder het oog gebracht, ze worden met straffen bedreigd en zo er bekeringbekeering volgt, Gods ontferming aangeboden. 

  ...

  Versie van 07:22, 27 dec 2013

  Deze revisie is aangepast door Kees Langeveld (Ban)

  ...


  ...

  Deel 2Hos. 4 - 14.  In het tweede hoofddeel stelt de profeet dezelfde waarheden met duidelijke woorden voor. Het bevat verschillende boodschappen van heil en onheil over het volk. De stijl van deze hoofdstukken is emotioneel en vlammend. Een prachtig stuk is Hos. 11:7-11, waaruit blijkt dat Godsa liefde groter is dan zijn toorn op zijn volk. Het boek eindigt met een oproep tot bekering. Dit hoofddeel kan in vieren worden onderverdeeld: 

  ...

  Hos. 2: Het voorgaande wordt duidelijker op de Israëlieten toegepast, hun zonde onder het oog gebracht, ze worden met straffen bedreigd en zo er bekeering volgt, Gods ontferming aangeboden. 

  ...

  Versie vanaf 07:00, 22 nov 2017

  Deze revisie is aangepast door Jaspert Gronenberg? (Ban)

  ...


  ...

  Deel 2Hos. 4 - 14.  In het tweede hoofddeel stelt de profeet dezelfde waarheden met duidelijke woorden voor. Het bevat verschillende boodschappen van heil en onheil over het volk. De stijl van deze hoofdstukken is emotioneel en vlammend. Een prachtig stuk is Hos. 11:7-11, waaruit blijkt dat Gods liefde groter is dan zijn toorn op zijn volk. Het boek eindigt met een oproep tot bekering. Dit hoofddeel kan in vieren worden onderverdeeld: 

  ...

  Hos. 2: Het voorgaande wordt duidelijker op de Israëlieten toegepast, hun zonde onder het oog gebracht, ze worden met straffen bedreigd en zo er bekering volgt, Gods ontferming aangeboden. 

  ...


   
  Powered by MindTouch Core
  Verrijk Christipedia door informatie toe te voegen.
  Help mee de tekst te verbeteren. Zie Meedoen.