Deze pagina kan niet worden bewerkt.

Verschijningen van Gods Zoon

Van $1

  Inhoudsopgave
  Om terug te kunnen gaan, dient u de versie waarnaar u terug wilt gaan te vergelijken met de huidige versie, door ze beide te selecteren in het versie archief.

  Gecombineerde revisie vergelijking

  Vergelijken van de versie aangepast op 06:25, 19 dec 2015 door Kees Langeveld met versie aangepast op 12:28, 7 mrt 2018 door Ria Bottema?.

  ...

  Een verschijning van Christus wordtworden ook wel een christofanie genoemd, vgl. theofanie = Godsverschijning. 

  God is onzienlijkOnzienlijk.

  ...

  Die stemgalm verzinnelijkt de hartaangrijpendehartaangrijpenden ernst van Zijn uitspraak, en de rechterlijke majesteit, waarmee Hij reeds als mens door het eenvoudig woord: "Ik ben het," Zijn vangers in Gethsémané ter aarde deed storten, en eenmaal, eerst bij Zijn wederkomst in de wereld én vervolgens duizend jaar later, op de grote witte troon, zijn vijanden hun onherroepelijk vonnis verkondigen zal. 

  ...

  Versie van 06:25, 19 dec 2015

  Deze revisie is aangepast door Kees Langeveld (Ban)

  ...

  Een verschijning van Christus worden ook wel een christofanie genoemd, vgl. theofanie = Godsverschijning. 

  God is Onzienlijk.

  ...

  Die stemgalm verzinnelijkt de hartaangrijpenden ernst van Zijn uitspraak, en de rechterlijke majesteit, waarmee Hij reeds als mens door het eenvoudig woord: "Ik ben het," Zijn vangers in Gethsémané ter aarde deed storten, en eenmaal, eerst bij Zijn wederkomst in de wereld én vervolgens duizend jaar later, op de grote witte troon, zijn vijanden hun onherroepelijk vonnis verkondigen zal. 

  ...

  Versie vanaf 12:28, 7 mrt 2018

  Deze revisie is aangepast door Ria Bottema? (Ban)

  ...

  Een verschijning van Christus wordt ook wel een christofanie genoemd, vgl. theofanie = Godsverschijning. 

  God is onzienlijk.

  ...

  Die stemgalm verzinnelijkt de hartaangrijpende ernst van Zijn uitspraak, en de rechterlijke majesteit, waarmee Hij reeds als mens door het eenvoudig woord: "Ik ben het," Zijn vangers in Gethsémané ter aarde deed storten, en eenmaal, eerst bij Zijn wederkomst in de wereld én vervolgens duizend jaar later, op de grote witte troon, zijn vijanden hun onherroepelijk vonnis verkondigen zal. 

  ...


   
  Powered by MindTouch Core
  Verrijk Christipedia door informatie toe te voegen.
  Help mee de tekst te verbeteren. Zie Meedoen.