Deze pagina kan niet worden bewerkt.

Prostitutie

Van $1

  Inhoudsopgave
  naar de oudere versie of keer terug naar versie archief

  Gecombineerde revisie vergelijking

  Vergelijken van de versie aangepast op 06:47, 13 sep 2018 door Kees Langeveld met versie huidige aangepast op 06:50, 13 sep 2018 door Kees Langeveld.

  ...

  Afkeer en afkeur van prostitutieafwijking van prostitutie, al of niet gedwongen, en andere aangrenzende vormen van seksueel wangedrag en publieke seksuele verleiding hebben niets te maken met preutsheid  of ,,fatsoensrakkerij”. Seksuele omgang binnen de door God gegeven kaders is goed. Maar wat zich in het “vrije” Westen voordoet is mensonwaardig en verdorven en haalt mensen naar beneden en maakt ze ongelukkig. Hoeren op straat of achter de ramen, seksadvertenties en onzedelijke afbeeldingen hebben een bedervende invloed op kinderen en volwassenen. Veel huwelijksellende, veel verslavingsproblematiek hebben te maken met dit kwaad.

  ...

  Versie van 06:47, 13 sep 2018

  Deze revisie is aangepast door Kees Langeveld (Ban)

  ...

  Afkeer en afwijking van prostitutie, al of niet gedwongen, en andere aangrenzende vormen van seksueel wangedrag en publieke seksuele verleiding hebben niets te maken met preutsheid  of ,,fatsoensrakkerij”. Seksuele omgang binnen de door God gegeven kaders is goed. Maar wat zich in het “vrije” Westen voordoet is mensonwaardig en verdorven en haalt mensen naar beneden en maakt ze ongelukkig. Hoeren op straat of achter de ramen, seksadvertenties en onzedelijke afbeeldingen hebben een bedervende invloed op kinderen en volwassenen. Veel huwelijksellende, veel verslavingsproblematiek hebben te maken met dit kwaad.

  ...

  Huidige versie

  Deze revisie is aangepast door Kees Langeveld (Ban)

  ...

  Afkeer en afkeur van prostitutie en andere aangrenzende vormen van seksueel wangedrag en publieke seksuele verleiding hebben niets te maken met preutsheid  of ,,fatsoensrakkerij”. Seksuele omgang binnen de door God gegeven kaders is goed. Maar wat zich in het “vrije” Westen voordoet is mensonwaardig en verdorven en haalt mensen naar beneden en maakt ze ongelukkig. Hoeren op straat of achter de ramen, seksadvertenties en onzedelijke afbeeldingen hebben een bedervende invloed op kinderen en volwassenen. Veel huwelijksellende, veel verslavingsproblematiek hebben te maken met dit kwaad.

  ...


   
  Powered by MindTouch Core
  Verrijk Christipedia door informatie toe te voegen.
  Help mee de tekst te verbeteren. Zie Meedoen.