Deze pagina kan niet worden bewerkt.

Vietnam

Van $1

  Inhoudsopgave
  Om terug te kunnen gaan, dient u de versie waarnaar u terug wilt gaan te vergelijken met de huidige versie, door ze beide te selecteren in het versie archief.

  Gecombineerde revisie vergelijking

  Vergelijken van de versie aangepast op 07:28, 19 jan 2014 door Kees Langeveld met versie aangepast op 15:38, 10 mei 2019 door Kees Langeveld.

  ...

  {{ google.map("Vietnam", 5,  520,  580, "Vietnam") }} (De kaart kan met de muisaanwijzer worden gesleept)

  Sinds de hereniging van Noord- en Zuid-Vietnaam in 1976 is Vietnam een socialistische volksrepubliek met een overheersende atheistisch-communististische De ideologie. De Communistische Partij van Vietnam heeft als enige politieke partij alle macht in handen. De staat is officieel atheïstisch. Vietnam is (anno 2013) een van de laatste communistische landen ter wereld. De atheistische communistische overheid ziet georganiseerde godsdienst als een bedreiging van de nationale veiligheid. Binnen de regelingen van de overheid wordt godsdienst tot op zekere hoogte geduld. Godsdienstvrijheid wordt bij wet gewaarborgd. Sinds het begin van de jaren '90 worden officieel geregistreerde godsdienstoefeningen toegestaan. Vrijheid van godsdienst wordt echter gezien als een voorrecht, niet als een mensenrecht. De communistische overheid gedoogt godsdienstige praktijken binnen het verband van onder overheidstoezicht staande boeddhistische en katholieke groepen. Niet-geregistreerde groepen worden actief onderdrukt. Een kerk registeren is erg moeilijk.Sinds de hereniging van Noord- en Zuid-Vietnaam in 1976 is Vietnam een socialistische volksrepubliek met een overheersende atheistisch-communististische ideologie. De Communistische Partij van Vietnam heeft als enige politieke partij alle macht in handen. De staat is officieel atheïstisch. Vietnam is (anno 2013) een van de laatste communistische landen ter wereld.

  ...

  Versie van 07:28, 19 jan 2014

  Deze revisie is aangepast door Kees Langeveld (Ban)

  ...

  {{ google.map("Vietnam", 5,  520,  580, "Vietnam") }}
  (De kaart kan met de muisaanwijzer worden gesleept)

  Sinds de hereniging van Noord- en Zuid-Vietnaam in 1976 is Vietnam een socialistische volksrepubliek met een overheersende atheistisch-communististische ideologie. De Communistische Partij van Vietnam heeft als enige politieke partij alle macht in handen. De staat is officieel atheïstisch. Vietnam is (anno 2013) een van de laatste communistische landen ter wereld.

  De atheistische communistische overheid ziet georganiseerde godsdienst als een bedreiging van de nationale veiligheid. Binnen de regelingen van de overheid wordt godsdienst tot op zekere hoogte geduld. Godsdienstvrijheid wordt bij wet gewaarborgd. Sinds het begin van de jaren '90 worden officieel geregistreerde godsdienstoefeningen toegestaan. Vrijheid van godsdienst wordt echter gezien als een voorrecht, niet als een mensenrecht. De communistische overheid gedoogt godsdienstige praktijken binnen het verband van onder overheidstoezicht staande boeddhistische en katholieke groepen. Niet-geregistreerde groepen worden actief onderdrukt. Een kerk registeren is erg moeilijk.

  ...

  Versie vanaf 15:38, 10 mei 2019

  Deze revisie is aangepast door Kees Langeveld (Ban)

  ...

  De atheistische communistische overheid ziet georganiseerde godsdienst als een bedreiging van de nationale veiligheid. Binnen de regelingen van de overheid wordt godsdienst tot op zekere hoogte geduld. Godsdienstvrijheid wordt bij wet gewaarborgd. Sinds het begin van de jaren '90 worden officieel geregistreerde godsdienstoefeningen toegestaan. Vrijheid van godsdienst wordt echter gezien als een voorrecht, niet als een mensenrecht. De communistische overheid gedoogt godsdienstige praktijken binnen het verband van onder overheidstoezicht staande boeddhistische en katholieke groepen. Niet-geregistreerde groepen worden actief onderdrukt. Een kerk registeren is erg moeilijk.Sinds de hereniging van Noord- en Zuid-Vietnaam in 1976 is Vietnam een socialistische volksrepubliek met een overheersende atheistisch-communististische ideologie. De Communistische Partij van Vietnam heeft als enige politieke partij alle macht in handen. De staat is officieel atheïstisch. Vietnam is (anno 2013) een van de laatste communistische landen ter wereld.

  ...


   
  Powered by MindTouch Core
  Verrijk Christipedia door informatie toe te voegen.
  Help mee de tekst te verbeteren. Zie Meedoen.