Naar inhoud springen

Bijbel:Openbaring 3: verschil tussen versies

4.791 bytes toegevoegd ,  30 dagen geleden
Nieuwe pagina aangemaakt met '<section begin=1 /><sup>1</sup> En schrijf aan de engel van de gemeente in Sardis: Dit zegt Hij die de zeven Geesten van God en de zeven sterren heeft: Ik weet uw werken, dat u de naam hebt dat u leeft, en u bent dood. <section end=1 /><noinclude> </noinclude><section begin=2 /><sup>2</sup> Word waakzaam en versterk het overige dat dreigde te sterven; want Ik heb uw werken niet volkomen bevonden voor mijn God. <section end=2 /><noinclude> </noinclude><sectio...'
(Nieuwe pagina aangemaakt met '<section begin=1 /><sup>1</sup> En schrijf aan de engel van de gemeente in Sardis: Dit zegt Hij die de zeven Geesten van God en de zeven sterren heeft: Ik weet uw werken, dat u de naam hebt dat u leeft, en u bent dood. <section end=1 /><noinclude> </noinclude><section begin=2 /><sup>2</sup> Word waakzaam en versterk het overige dat dreigde te sterven; want Ik heb uw werken niet volkomen bevonden voor mijn God. <section end=2 /><noinclude> </noinclude><sectio...')
(geen verschil)
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.