Naar inhoud springen

Romeinen 10: verschil tussen versies

818 bytes toegevoegd ,  2 jaar geleden
Nieuwe pagina aangemaakt met '{{Romeinen commentaar}} == 1 == Ro 10:1  Broeders, de wens van mijn hart en mijn gebed voor hen tot God is, dat zij behouden worden. (Telos) ''Ro 9:1  Ik spreek de waarheid in Christus, ik lieg niet, terwijl mijn geweten meegetuigt door de Heilige Geest,  Ro 9:2  dat ik grote droefheid heb en een onophoudelijke smart in mijn hart. Ro 9:3  Want zelf heb ik gewenst door een vloek gescheiden te zijn van Christus ter wille van mijn broeders, mijn verwanten...'
(Nieuwe pagina aangemaakt met '{{Romeinen commentaar}} == 1 == Ro 10:1  Broeders, de wens van mijn hart en mijn gebed voor hen tot God is, dat zij behouden worden. (Telos) ''Ro 9:1  Ik spreek de waarheid in Christus, ik lieg niet, terwijl mijn geweten meegetuigt door de Heilige Geest,  Ro 9:2  dat ik grote droefheid heb en een onophoudelijke smart in mijn hart. Ro 9:3  Want zelf heb ik gewenst door een vloek gescheiden te zijn van Christus ter wille van mijn broeders, mijn verwanten...')
(geen verschil)
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.