Naar inhoud springen

Moldavië: verschil tussen versies

4.171 bytes toegevoegd ,  2 jaar geleden
Nieuwe pagina aangemaakt met 'De '''Republiek Moldavië''' is een republiek in Oost-Europa met ongeveer 3,3 miljoen inwoners (2022). Het ligt ingeklemd tussen Oekraïne in het noorden en oosten en Roemenië in het westen. Het is het armste land van Europa. geen|miniatuur|731x731px '''Hoofdstad.''' De hoofdstad is Chisinau. '''Godsdienst.''' Het grootste deel van de bevolking is Roemeens-orthodox of Russisch-orthodox (98%). Daarnaast zijn er ook katholie...'
(Nieuwe pagina aangemaakt met 'De '''Republiek Moldavië''' is een republiek in Oost-Europa met ongeveer 3,3 miljoen inwoners (2022). Het ligt ingeklemd tussen Oekraïne in het noorden en oosten en Roemenië in het westen. Het is het armste land van Europa. geen|miniatuur|731x731px '''Hoofdstad.''' De hoofdstad is Chisinau. '''Godsdienst.''' Het grootste deel van de bevolking is Roemeens-orthodox of Russisch-orthodox (98%). Daarnaast zijn er ook katholie...')
(geen verschil)
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.