Naar inhoud springen

Tryfena: verschil tussen versies

1.093 bytes toegevoegd ,  2 jaar geleden
Nieuwe pagina aangemaakt met ''''Tryfena''', ook geschreven ''Tryphena'', was een christelijke vrouw te Rome woonachtig, die in de Heer arbeidde. Ze werd door de apostel Paulus gegroet in zijn brief aan de heiligen aldaar. '''Naam.''' De Griekse naam is Τρυφαινα, ''Truphaina.'' De eigennaam betekent 'weelderig'<ref name=":0">''Grieks-Nederlands Lexicon'', onderdeel van de Online Bible, een uitgave van Importantia. </ref>. Het strongnummer is G5170. De naam komt in het Nieuwe...'
(Nieuwe pagina aangemaakt met ''''Tryfena''', ook geschreven ''Tryphena'', was een christelijke vrouw te Rome woonachtig, die in de Heer arbeidde. Ze werd door de apostel Paulus gegroet in zijn brief aan de heiligen aldaar. '''Naam.''' De Griekse naam is Τρυφαινα, ''Truphaina.'' De eigennaam betekent 'weelderig'<ref name=":0">''Grieks-Nederlands Lexicon'', onderdeel van de Online Bible, een uitgave van Importantia. </ref>. Het strongnummer is G5170. De naam komt in het Nieuwe...')
(geen verschil)
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.