Naar inhoud springen

Stikstofcrisis: verschil tussen versies

3.753 bytes toegevoegd ,  1 jaar geleden
Nieuwe pagina aangemaakt met 'De '''stikstofcrisis''' is een slepende crisis in Nederland, die in mei 2019 ontstond toen de [https://nl.wikipedia.org/wiki/Afdeling_bestuursrechtspraak_van_de_Raad_van_State_(Nederland) hoogste algemene bestuursrechter] het Programma Aanpak Stikstof (PAS) van de overheid ongeldig verklaarde. Hierdoor mocht het PAS niet meer gebruikt worden voor het verlenen van stikstofvergunningen in de buurt van [https://nl.wikipedia.org/wiki/Natura_2000 Natura 2000-gebied...'
(Nieuwe pagina aangemaakt met 'De '''stikstofcrisis''' is een slepende crisis in Nederland, die in mei 2019 ontstond toen de [https://nl.wikipedia.org/wiki/Afdeling_bestuursrechtspraak_van_de_Raad_van_State_(Nederland) hoogste algemene bestuursrechter] het Programma Aanpak Stikstof (PAS) van de overheid ongeldig verklaarde. Hierdoor mocht het PAS niet meer gebruikt worden voor het verlenen van stikstofvergunningen in de buurt van [https://nl.wikipedia.org/wiki/Natura_2000 Natura 2000-gebied...')
(geen verschil)
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.