Naar inhoud springen

Vallen in de geest: verschil tussen versies

4.566 bytes toegevoegd ,  1 jaar geleden
Nieuwe pagina aangemaakt met ''''Vallen in de geest''' is een verschijnsel dat zich in charismatische bijeenkomsten voordoet en Bijbels gezien vreemd, dubieus en verdacht is. De Engelse uitdrukking is 'slain in the spirit', 'geslagen in de geest'. Wanneer mensen vallen in de geest, door een aanraking of aanblazing of gebaar van een prediker, valt men gewoonlijk achterover, opgevangen door een of meer aanwezige assistenten om letsel te voorkomen. Soms gaat de val gepaard met trillingen...'
(Nieuwe pagina aangemaakt met ''''Vallen in de geest''' is een verschijnsel dat zich in charismatische bijeenkomsten voordoet en Bijbels gezien vreemd, dubieus en verdacht is. De Engelse uitdrukking is 'slain in the spirit', 'geslagen in de geest'. Wanneer mensen vallen in de geest, door een aanraking of aanblazing of gebaar van een prediker, valt men gewoonlijk achterover, opgevangen door een of meer aanwezige assistenten om letsel te voorkomen. Soms gaat de val gepaard met trillingen...')
(geen verschil)
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.