Naar inhoud springen

Leviticus 24: verschil tussen versies

1.653 bytes toegevoegd ,  1 jaar geleden
Nieuwe pagina aangemaakt met '{{Leviticus commentaar}} == 7 == <onlyinclude><sup>7</sup> En op elke rij zult u zuivere wierook leggen, welke het brood ten gedenkoffer zal zijn; het is een vuuroffer voor Jahweh. </onlyinclude>(CP<ref name=":0">Hertaling of vertaling door Christipedia, uitgaande van de Statenvertaling. </ref>) '''Het is een vuuroffer.''' Bij het wegnemen van de broden wordt de wierook op het altaar aangestoken wordt<ref name=":1">Karl August Dächsel; F. P. L. C. van Lin...'
(Nieuwe pagina aangemaakt met '{{Leviticus commentaar}} == 7 == <onlyinclude><sup>7</sup> En op elke rij zult u zuivere wierook leggen, welke het brood ten gedenkoffer zal zijn; het is een vuuroffer voor Jahweh. </onlyinclude>(CP<ref name=":0">Hertaling of vertaling door Christipedia, uitgaande van de Statenvertaling. </ref>) '''Het is een vuuroffer.''' Bij het wegnemen van de broden wordt de wierook op het altaar aangestoken wordt<ref name=":1">Karl August Dächsel; F. P. L. C. van Lin...')
(geen verschil)
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.