Naar inhoud springen

Leviticus 27: verschil tussen versies

5.762 bytes toegevoegd ,  1 jaar geleden
Nieuwe pagina aangemaakt met '{{Leviticus commentaar}} == Samenvatting == Wet op de geloften: wijding, schatting en lossing van mensen, vee, huis of grond. 1-8 Heeft iemand bij een gelofte een mens aan God gewijd (geheiligd), dan moet de aldus gewijde naar gelang van zijn leeftijd en geslacht volgens een vast tarief gelost worden. Is hij die hem gewijd heeft te arm, dan stelle de priester de prijs vast. 9-10 Wat te doen, als iemand een offerbaar aan God gewijd heeft. 11-13 Of een onrein d...'
(Nieuwe pagina aangemaakt met '{{Leviticus commentaar}} == Samenvatting == Wet op de geloften: wijding, schatting en lossing van mensen, vee, huis of grond. 1-8 Heeft iemand bij een gelofte een mens aan God gewijd (geheiligd), dan moet de aldus gewijde naar gelang van zijn leeftijd en geslacht volgens een vast tarief gelost worden. Is hij die hem gewijd heeft te arm, dan stelle de priester de prijs vast. 9-10 Wat te doen, als iemand een offerbaar aan God gewijd heeft. 11-13 Of een onrein d...')
(geen verschil)
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.