Naar inhoud springen

Eerbare kleding: verschil tussen versies

250 bytes toegevoegd ,  1 maand geleden
k
Regel 276:
'''Halftee, sliptee.''' "Het kan ongelooflijk moeilijk zijn om bescheiden kleding te vinden. Alles is zo laag gesneden, of de jurk is super schattig, maar heeft spaghettibandjes in plaats van een echte mouw," schrijft Caroline Allen, die over eerbare kleding schrijft op haar website TheModestMomBlog.com<ref>Caroline Allen, [https://www.themodestmomblog.com/halftee-the-perfect-layering-solution/ Halftee - The Perfect Layering Solution]. TheModestMomBlog.com, 7 feb. 2020.</ref>. Om dergelijke kleding niet af te schrijven, maar toch te kunnen dragen, beveelt zij het dragen van een kort T-shirtje met ronde hals aan, in Engels een ''halftee''<ref>Voor voorbeelden, zie https://www.halftee.com/collections/crewneck-styles</ref> genoemd, letterlijk 'half T-shirt'. Een halftee valt niet over de buik en heeft een zachte, niet-glijdende band die onder de beha komt. De mouwlengte is verschillend.
 
{|
| style="width:50%; padding=15px;"|<youtube width="448435" height="432">-bvA_O_Fca0</youtube><BR>''Problem Solve with the Crew Neck Boyfriend Sleeve from Halftee''. Youtube.com: Halftee, 28 apr. 2020. Duur: 18 sec.
| style="width:50%; padding=15px;"|<youtube width="248" height="432">6nXypv-MWQ8</youtube><BR>''Styling my halftees (modest cropped tees)''. Youtube.com: ModestyandFeminity, 16 mei 2024. Duur: 1 min. 49 sec.
|}
 
Een wikkeljurk/voedingsjurk met een lage V-hals of een gewone jurk met zo'n halsopening gecombineerd met een halftee stelt moeders in staat zich bovenaan eerbaar te bedekken, terwijl zij makkelijk de borst kunnen ont-dekken om borstvoeding te geven. Een ander voordeel van de halftee is dat in warme zomermaanden een extra laag over de buik wordt vermeden.
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.